A A A
Ultimele Evenimente

Randuiala parastasului in sambata Sfantului Teodor Pelerinaj la manastirea Sfintei Cruci Ziua nationala la Parohia din Cetea

Ultimele Stiri

Fiecare copil asteapta un cadou de Craciun. Un after school pe langa fiecare biserica! Pod de speranță peste necazuri și suferințe Patriarhul României a adresat un mesaj de compasiune familiei Domnului Valentin Anghel APEL LA RUGĂCIUNE PENTRU PACE

Meteo


Groupromo Management

www.groupromo.ro

realizare pagini web


 

Icoana Maicii Domnului de la Manastirea Hadambu

Icoana Maicii Domnului de la Manastirea Hadambu
In data de 9 septembrie, la sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului, am primit o donatie pentru sfanta noastra biserica de la familia Ungur din Cetea, o copie a icoanei facatoare de minunui a Maicii Domnului de la manastirea Hadâmbu. Dupa terminarea Sfintei liturghii, icoana a fost sfintita si pusa la loc de cinste spre inchinarea credinciosilor.

Icoana Maicii Domnului de la Manastirea Hadambu este una dintre icoanele facatoare de minuni din tara noastra. Aceasta icoana este asezata intr-un baldachin de lemn, in biserica cea noua a manastirii, inchinata Acoperamantului Maicii Domnului. Aceasta icoana este cunoscuta de catre toti credinciosii care vin la Manastirea Hadambu ca fiind facatoare de minuni. Acest fapt se datoreaza mirului care izvoraste din icoana saptamanal, precum si minunilor nenumarate care s-au savarsit inaintea ei.

"Unele icoane sunt vindecatoare de boli, izgonitoare de duhuri rele, iar altele sunt aducatoare de ploi binecuvantate si protectoare ale manastirilor si familiilor credincioase. Fara indoiala, toate icoanele sunt facatoare de minuni si ajutatoare credinciosilor. Dar unele poarta o harisma speciala, pe care o simte numai cel ce se roaga mult si cu lacrimi in fata sfintelor icoane" (Arhimandritul Ioanichie Balan).

RUGĂCIUNE PENTRU PACE

RUGĂCIUNE PENTRU PACE

In data de duminică, 8 septembrie 2013, la sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului,in biserica noastra s-au facut rugaciuni pentru pentru pacea a toată lumea, dar mai ales pentru pace în Siria, Egipt și alte zone ale Orientului Mijlociu, unde mulți creștini sunt victime ale prigoanei și violenței .
Laa Sfânta Liturghie, după citirea Sfintei Evanghelii,s-au citit rugaciuni din Liturghier „rugăciunile pentru înmulțirea dragostei și dezrădăcinarea urii și a toată răutatea”.
Bunul Dumnezeu sa dea pace in toata lumea.

Pr.Meghesan Vasile

Groupromo Publicitate - Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro