A A A
Ultimele Noutati

Icoana Maicii Domnului de la Manastirea Hadambu RUGĂCIUNE PENTRU PACE

Ultimele Stiri

Fiecare copil asteapta un cadou de Craciun. Un after school pe langa fiecare biserica! Pod de speranță peste necazuri și suferințe Patriarhul României a adresat un mesaj de compasiune familiei Domnului Valentin Anghel APEL LA RUGĂCIUNE PENTRU PACE

Meteo


Groupromo Management

www.groupromo.ro

realizare pagini web


 

Ziua nationala la Parohia din Cetea


Ziua nationala la Parohia din Cetea

Duminica, 1 decembrie 2013, de Ziua Nationala a Romaniei, parohia ortodoxa din Cetea a imbracat straie de sarbatoare. Dupa savarsirea Sfintei Liturghii si a slujbei de Te Deum, la care s-au pomenit eroii satului Cetea cazuti pe campurile de lupta pentru libertatea si demnitatea nationala, cei mai mici dintre credinciosii parohiei au pregatit un moment religios-artistic sub indrumarea doamnei preotese, dupa cum ne-a transmis Pr. Silviu Dobai.


Acestia au cantat si au recitat poezii patriotice in fata credinciosilor adunati in numar mare. Glasul plin de emotie al micilor romani a facut se vibreze de emotie pe toti cei prezenti, reusind in nevinovatia lor sa smulga un zambet, o admiratie si o lacrima din partea parintilor si bunicilor. Toti micii artisti au fost rasplatiti cu cate un tricolor, dulciuri si diploma „Micului roman”.


„Am incercat prin aceasta actiune de suflet sa aducem in memoria tinerilor mai ales sentimentul demnitatii nationale, a apartenentei la un spatiu sacru, la aceasta Gradina a Maicii Domnului, pentru care motii si stramosii nostri si-au dat viata”

Prin aceasta manifestare s-a dorit aducerea unei vesnice recunostinte eroilor neamului nostru romanesc, cinste pentru o generatie de exceptie, care in fruntea unui popor dornic ca cei de un neam, limba, lege si credinta sa se uneasca. Ei sunt cei care la 1 decembrie 1918 au reusit sa infaptuiasca Marea Unire.
Pr. Meghesan Vasile

Groupromo Publicitate - Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro