A A A
Ultimele Noutati

Icoana Maicii Domnului de la Manastirea Hadambu RUGĂCIUNE PENTRU PACE

Ultimele Stiri

Fiecare copil asteapta un cadou de Craciun. Un after school pe langa fiecare biserica! Pod de speranță peste necazuri și suferințe Patriarhul României a adresat un mesaj de compasiune familiei Domnului Valentin Anghel APEL LA RUGĂCIUNE PENTRU PACE

Meteo


Groupromo Management

www.groupromo.ro

realizare pagini web


 

Pelerinaj la manastirea Sfintei Cruci

Plerinaj la manastirea Sfintei Cruci

Cu ocazia praznicului Inaltarii Sfintei Cruci din anul 2013, am organizat un pelerinaj la manastirea Sfintei Cruci din Oradea cu ocazia hramului sfintei manastiri. Din evlavia enoriasilor satului Cetea, s-a nascut acest pelerinaj la una din cele mai superbe manastiri din Eparhia noastra.
Intentia noastra de a organiza acest pelerinaj a avut un ecou mare in randul enoriasilor nostrii. Astfel, cu emotie, de la primele ore ale diminetii, imbracati in costume populare, desi vremea era destul de rece, am asteptat autobuzul care urma sa ne duca spre sfanta manastire. Emotia momentului si credinta oamenilor au fost impletite cu o frumoasa slujba la manastire.
Impresionant a fost si momentul intoarcerii, cand fii ai satului auzind de pelerinajul nostru ne-au asteptat pe traseu cu cafea si ceai cald.

Groupromo Publicitate - Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro